pelan pemasaran


terdapat 3 ( tiga ) keuntungan yang anda akan dapat apabila bersama kami.. 
YA TIGA!! BUKAN SATU 
  
1.PENDAPATAN PERTAMA : keuntungan yang anda dapat ketika menjual topup. 
  
jumlah pengguna sememangnya ramai , setiap hari jumlah pengguna topup semakin bertambah , lihat sahaja di kawasan kejirana anda . berapa orang yang menggunakan handphone ? kebanyakkan pengguna handphone menggunakan topup. berapa kali dalam seminggu ? sebulan ? malah ada juga yang topu sehingga 2 kali sehari. 
  
katakan kawasan kejiranan anda mempunyai 100 orang pengguna topup Celcom dan purata setiap seorang daripada mereka menggunakan RM40 sebulan . jadi jumlah keseluruhan pengguna topup di kawasan anda ialah RM40 X RM100 = RM 4000 sebulan. jika anda mendapat keuntungan sebanyak 3.00% haisl daripada jualan anda daripada jumlah pengguanaan topup di kawasan anda iaitu 3.00% daripada RM4000 ,  Anda akan mendapatRM120 sebulan sebagai penjual topup. 
  
2 . PENDAPATAN KEDUA: Menjana pendapatan dengan mendaftarkan downline.

sebagai Manager , anda boleh daftarkan downline anda sendiri dan setiap pendaftaran downline , syarikat cuma tolak rm10 sahaja dari akaun topup anda dan anda boleh tentukan sendiri dan setiap pendaftaran tersebut.

contoh : abu ingin mendaftar sebagai manager dengan anda dan anda caj RM500 kepada abu dan abu membayar RM500 kepada anda dan anda daftarkan dia. selepas daftarkan abu , serve akan tolak modal anda sebanyak RM10. jadi anda mendapat keuntungan sebanyak RM490 semasa mendaftarkan Abu.

jika sebulan anda berjaya mendaftarkan seramai 10 orang berdaftar sebagai assistant manager dengan anda , keuntungan anda dapat ialah RM 495 X 10 = RM4950

itu baru pendaftaran untuk manager , tidak termasuk pendaftaran pakej lain dibawah anda.
lihat bagaimana anda boleh menjana pendapatan lumayan anda dengan hanya mendaftarkan downline:
RM490 ( Yuran manager  x 5 orang sebulan = rm 2450
RM390 ( yuran master x 5 orang sebulan = rm 1950

Ini cuma cadangan harga daripada saya, ada sesetengah web yang caj lebih tinggi daripada harga ini.
3.PENDAPATAN KETIGA: Keuntungan atas komisyen jualan downline anda.
Pendaftaran downline anda diibaratkan seperti anda membuka cawangan kedai topup anda. Setiap jualan downline anda, anda juga akan mendapat komisyen.
Lebih ramai downline anda, lebih banyak cawangan kedai topup anda dan lebih banyak komisyen yang akan anda dapat.

Contoh pengiraan:
Anda mempunyai 1000 downline, setiap downline menjual topup paling minima ialah RM10 sehari. Komisyen yang anda perolehi ialah 0.25% X RM10(jualan minima seorang downline sehari) X 1000 downline X 30 hari= RM750/bulan.
Berapa target bilangan downline anda? Tidak mustahil anda boleh mempunyai sehingga 100,000 downline dengan hasil pendaftaran downline yang downline anda lakukan sendiri.
Semakin ramai downline anda, semakin banyak komisyen yang anda dapat.
Adakah mustahil untuk anda menjana pendapatan LIMA ANGKA dengan topup? Cuba anda gabungkan ketiga-tiga pelan tersebut, berapa yang anda akan dapat?
P/s: Pengiraan ini hanyalah contoh, pendapatan sebenar mungkin di luar jangkaan bergantung kepada usaha anda sendiri.
PSS: Lagi tinggi pangkat anda, lagi besar keuntungan yang anda perolehi.